Akoestische isolatie

Al naargelang de aard en grootte van het akoestisch probleem, wordt de meest geschikte akoestische isolatie aan u voorgesteld. Onze akoestische isolatie is er in verschillende dikten.

De akoestische isolatie die we plaatsen is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product, gemaakt van deels gerecycleerde polyestervezels. Het contact met polyestervezels levert geen gevaar voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Daarnaast is het niet giftig en 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor heeft het niet de neiging om in elkaar te zakken. (Getest volgens öko-Tex standaard 100 rapportnr.94.0.0541.)

De isolatie heeft door haar hoogwaardige technische eigenschappen een veelzijdig toepassingsgebied. Het wordt vanwege haar uitstekende geluidsabsorberende en thermisch isolerende eigenschappen al op brede schaal toegepast in de industrie en bouw. Bijvoorbeeld als alternatief voor glas- en steenwol. Eveneens zeer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek in harde ruimten zoals kantoren, klaslokalen, studio’s, homecinema, vergaderruimten, winkels, kinderdagverblijven enzovoort.

Akoestische isolatie

De verschillende voordelen

  • Zeer hoge geluidsabsorberende eigenschappen
  • Brandveilig (brandklasse B volgens NEN-EN 13501-1)
  • Geen chemische bindmiddelen
  • Vormstabiel en elastisch
  • Anti-allergisch
  • Geen stofvorming
  • Bestendig tegen veel chemische stoffen, schimmels en ongedierte
  • Veelzijdig toepassingsgebied

Kan mijn akoestisch spanplafond eveneens voorzien worden van de nodige verlichting?

Uiteraard is dit net als bij het standaard spanplafond geen enkel probleem. Onze verlichtingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de flexibiliteit van ons spanplafond is het mogelijk eender welk verlichtingselement in– of op te bouwen op uw nieuwe plafond. De constructie hiervoor zal op maat voorzien worden. Dit geldt eveneens voor rookmelders, uitwerken van muziekboxen, inwerken van ventilatieroosters en zo verder.

Met andere woorden, ACD verbetert graag uw akoestiek aan de hand van een akoestisch spanplafond. Op die manier kiest u voor één van de meest esthetische oplossingen.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte